vineri, 22 iunie 2007

Phoenix Transylvania si Lovak Nyelve

Tine deja de domeniul public faptul ca Tihamer si Lorand, membri fondatori ai Phoenix Transylvania alaturi de Sebi si subsemnatul, au pornit proiectul Limba Cailor, un blog de o natura noua, unic in felul lui in roblosfera si care se anunta extrem de interesant. Multa bafta noului proiect si posturi cat mai interesante!

Tihi anunta pe blogul sau nasterea Limbii Cailor, ocazie cu care se intreaba despre viitorul proiectului Phoenix Transylvania, e drept, ceva mai sarac in posturi in ultima vreme, dar la fel de devotat ca si in prima zi tematicii pe care o abordeaza, relatiile interetnice din Transilvania, tematica ce il face unic in roblosfera. Felul de abordare a relatiilor interetnice din Transilvania este si el nou, deschis si fara tabu-uri, o misiune dificila avand in vedere sensibilitatea subiectului dar cu beneficii imense pe termen lung. Astfel incat o mica pauza nu este decat de bun augur, putin recul din partea autorilor este intotdeauna necesar si mai mult decat binevenit desi poate provoca insatisfactie in randul cititorilor. Orice blog serios trece printr-o astfel de perioada dar capitalizeaza de pe urma ei.

Doresc sa le spun cititorilor nostri ca, desi exista posibilitatea ca forma in care se prezinta sa sufere unele modificari - despre care va vom tine la curent - proiectul Phoenix Transylvania va continua fara indoiala in acelasi fel in care i-am obisnuit pana acum, abordand tematica interetnica transilvana intr-un fel nou, deschis si challenging. Cheers!